Хамас сака да го продолжи четиридневното примирје, воениот кабинет на Израел размислува

Во соопштението објавено вечерва, Хамас вели дека сака „да го продолжи примирјето по завршувањето на четиридневниот период, … Продолжи со читање Хамас сака да го продолжи четиридневното примирје, воениот кабинет на Израел размислува