Хамас ослободи 13 израелски заложници, во замена за 39 Палестинци од затворот „Офер“

Според договорот, за време на четиридневното примирје, кое засега се почитува од двете страни, Израел се обврза … Продолжи со читање Хамас ослободи 13 израелски заложници, во замена за 39 Палестинци од затворот „Офер“