Хамас мора да биде уништен, тоа е група која не е во состојба да преговара или да се договара, порача поранешен директор на ЦИА

Тој нагласи дека Хамас мора да биде уништен и додаде дека Израел мора да излезе со план … Продолжи со читање Хамас мора да биде уништен, тоа е група која не е во состојба да преговара или да се договара, порача поранешен директор на ЦИА