Хајредини до Мицкоски: Зошто не изградивте ниту една електрана додека бевте директор на ЕСМ

„Никому, од една страна, не му е јасно што е толку страшно Ковачевски или Битиќи да се … Продолжи со читање Хајредини до Мицкоски: Зошто не изградивте ниту една електрана додека бевте директор на ЕСМ