Груевски, Мијалков, Јанкулоска, Јанакиески … меѓу ексфункционерите кои во Стразбур се повикуваат на аболицијата

Сите се обвинети во предметите на СЈО, а ги проблематизираат постапките против нив од аспект на аболициите … Продолжи со читање Груевски, Мијалков, Јанкулоска, Јанакиески … меѓу ексфункционерите кои во Стразбур се повикуваат на аболицијата