Груевски и Мицкоски продолжуваат со фејсбук-преписки – нов одговор од поранешниот лидер на ВМРО-ДПМНЕ

„Заев го направи најголем пријател и сојузник, а мене, кој цел живот ги бранам националните, државните и … Продолжи со читање Груевски и Мицкоски продолжуваат со фејсбук-преписки – нов одговор од поранешниот лидер на ВМРО-ДПМНЕ