Груевски и Јанакиески на чекор да се спасат во ТНТ – и одбраната и обвинителството побараа Апелација да пресуди застареност

Дополнителен „зачин“ на постапката пред Апелација по овој предмет даде и вчерашната прес-конференција на сопственикот на компанијата … Продолжи со читање Груевски и Јанакиески на чекор да се спасат во ТНТ – и одбраната и обвинителството побараа Апелација да пресуди застареност