Груевски бара Мицкоски да изнесе докази за тврдењето дека тајно комуницирал со Владата за уставните измени

Дали може лично Мицкоски јавно да каже со кој мој потег, изјава, натпис или било што јас … Продолжи со читање Груевски бара Мицкоски да изнесе докази за тврдењето дека тајно комуницирал со Владата за уставните измени