Груби во живо на ТВ прашуваше партиски членови дали под притисок дошле на митингот во Чаир

Тој беше и еден од говорниците на митингот порачувајќи дека е потребно помирување и обединување, а не … Продолжи со читање Груби во живо на ТВ прашуваше партиски членови дали под притисок дошле на митингот во Чаир