Груби ќе го заменува Заев, а кога нема да може, тоа ќе го прават другите вицепремиери

Владата на денешната седница донесе го дополни Деловникот за работа на Владата, во кој се вметнуваат надлежностите … Продолжи со читање Груби ќе го заменува Заев, а кога нема да може, тоа ќе го прават другите вицепремиери