Груби им се извини на медиумите зашто Владата недоволно јасно им го презентирала договорот со „Бехтел и Енка“

Првиот вицепремиер рече дека Владата денеска на седница усвоила пет предлог-закони кои ќе бидат доставени до пратениците, … Продолжи со читање Груби им се извини на медиумите зашто Владата недоволно јасно им го презентирала договорот со „Бехтел и Енка“