Груби: ДУИ е стабилна, сите се построени зад Ахмети

Првиот вицепремиер Артан Груби кажа дека ДУИ е стабилна, а дека во моментов, со оглед на кризата … Продолжи со читање Груби: ДУИ е стабилна, сите се построени зад Ахмети