Груби бара општ ветинг по критиките на амбасадорката Агелер за изборот на Абази

Мојот коментар е дека треба да има ветинг на сите нивоа на обвинителството, судството и политиката. Немам … Продолжи со читање Груби бара општ ветинг по критиките на амбасадорката Агелер за изборот на Абази