Грција од утре ги заострува мерките – се ограничува движењето меѓу регионите

Грција од 7 ноември 2020 година е во карантин и со воведен полициски час, со исклучок на … Продолжи со читање Грција од утре ги заострува мерките – се ограничува движењето меѓу регионите