Грковска вели дека ќе постапи за Спасовски во случајот „Виа комерц“ како и за сите други случаи

Од кабинетот на вицепремиерката велат дека за министерот за внатрешни работи ќе постапат како и во сите … Продолжи со читање Грковска вели дека ќе постапи за Спасовски во случајот „Виа комерц“ како и за сите други случаи