Грковска со остра реакција за укинувањето на пресудата за „Таргет-Тврдина“, ја повика Апелација детално да ја образложи одлуката

Вицепремиерката за добро владеење истакнува дека уште позагрижувачки се информациите дека поради неажурното одлучување на судиите можно … Продолжи со читање Грковска со остра реакција за укинувањето на пресудата за „Таргет-Тврдина“, ја повика Апелација детално да ја образложи одлуката