Грковска: Ме поразува немањето интегритет кај обвинителите да одлучуваат независно

Повикувам на индивидуална одговорност, не прифаќам колективна одговорност. Ако сакаме подобрување на системот, на општеството во кое … Продолжи со читање Грковска: Ме поразува немањето интегритет кај обвинителите да одлучуваат независно