Грковска именувана за вицепремиерка за добро владеење, а не за борба против корупцијата

Во новата влада, Артан Груби останува прв вицепремиер, а останати вицепремиери се и Славица Грковска, Фатимир Битиќи, Бојан Маричиќ и Џемаил Чупи Вицепремиерката Славица Грковска во … Продолжи со читање Грковска именувана за вицепремиерка за добро владеење, а не за борба против корупцијата