Грчко-турски воени игри во источниот Медитеран: Ердоган со закана ако биде нападнат истражувачкиот брод

Турската страна тврди дека бродот „Оруч Рејес“ спроведува серија сеизмички истражувања во морето, но грчките стручњаци сметаат … Продолжи со читање Грчко-турски воени игри во источниот Медитеран: Ердоган со закана ако биде нападнат истражувачкиот брод