Грчките служби и грчката Влада не користат софтвери за следење – случајот со прислушување на лидерот на ПАСОК е законско, по одобрување од обвинител

Портпаролот на Грчката Влада Јанис Иконому денеска кажа дека ниту Владата, ниту грчките служби за безбедност го … Продолжи со читање Грчките служби и грчката Влада не користат софтвери за следење – случајот со прислушување на лидерот на ПАСОК е законско, по одобрување од обвинител