Грчкиот министер за транспорт поднесе оставка: Не може да продолжиме како ништо да не се случило

Ова се нарекува политичка одговорност, вели грчкиот министер По стравотната железничка несреќа во Грција во која загинаа … Продолжи со читање Грчкиот министер за транспорт поднесе оставка: Не може да продолжиме како ништо да не се случило