Грчката амбасадорка ја напушти инаугурацијата на Силјановска-Давкова во знак на протест

„По инструкции од Министерството за надворешни работи на Грција, амбасадорката Софија Филипиду ја напушти салата“, велат за … Продолжи со читање Грчката амбасадорка ја напушти инаугурацијата на Силјановска-Давкова во знак на протест