Граѓанскиот суд ја отфрли тужбата на Русковска против ВМРО-ДПМНЕ

Граѓанскиот суд Скопје ја отфрли тужбата за клевета на шефицата на Јавното обвинителство за организиран криминал Вилма … Продолжи со читање Граѓанскиот суд ја отфрли тужбата на Русковска против ВМРО-ДПМНЕ