Граѓаните да не стравуваат: Во случај на воени операции во електраната Запорожје во Украина, нема да ни биде потребен јод

Според проект менаџерот за имплементација на Проектот за унапредување на заштитата од зрачење во Република Северна Македонија, … Продолжи со читање Граѓаните да не стравуваат: Во случај на воени операции во електраната Запорожје во Украина, нема да ни биде потребен јод