(ГРАФИКА) Околу 16 500 повеќе луѓе гласале до 17 часот споредено со првиот круг од локалните избори во 2021 година

Уште од пристигнувањето на првите податоци, за бројот на гласачи кои излегле до 9 часот, излезеноста на … Продолжи со читање (ГРАФИКА) Околу 16 500 повеќе луѓе гласале до 17 часот споредено со првиот круг од локалните избори во 2021 година