(ГРАФИКА) Дел од Албанците ги бојкотираат претседателските избори, дел не

Ова го покажуваат податоците за излезеноста до 11 часот во четири општини во земјава каде што Албанците … Продолжи со читање (ГРАФИКА) Дел од Албанците ги бојкотираат претседателските избори, дел не