Градоначалникот на Благоевград се премисли, клубот „Никола Вапцаров“ сепак ќе биде отворен

На свеченоста, според соопштението на иницијативниот одбор, поканети се и премиерите на Бугарија и на С Македонија, … Продолжи со читање Градоначалникот на Благоевград се премисли, клубот „Никола Вапцаров“ сепак ќе биде отворен