Градоначалничката на Скопје вели дека ѝ е рано да размислува за втор мандат

Арсовска ја коментираше и изјавата на Ковачевски дека ќе ја повика на состанок во Владата за да … Продолжи со читање Градоначалничката на Скопје вели дека ѝ е рано да размислува за втор мандат