„Гоце е европска вредност, а СДСМ и Заев се против ЕУ“, порача Мицкоски на вечерашниот протест

Македонизмот не е ништо помалку важен од европеизмот, рече опозицискиот лидер, посочувајќи дека власта неправедно лепи етикети … Продолжи со читање „Гоце е европска вредност, а СДСМ и Заев се против ЕУ“, порача Мицкоски на вечерашниот протест