Готови се вонредните контроли на клиниките, министерот Сали е воздржан за нови смени

„360 степени“ ги доби извештаите од вонредните контроли во 30-тина клиники кои ги направи Фондот за здравствено … Продолжи со читање Готови се вонредните контроли на клиниките, министерот Сали е воздржан за нови смени