Ѓорѓиевски од ССК: Потребен е сублимат од повеќе чекори за поосетно намалување на цените на прехранбените производи

Од Сојузот на стопански комори ја поздравуваат одлуката на Владата за поевтина струја за компаниите од прехранбената … Продолжи со читање Ѓорѓиевски од ССК: Потребен е сублимат од повеќе чекори за поосетно намалување на цените на прехранбените производи