Ѓоргиев за Дојче веле: Меморандумот од Бугарија не придонесува за успешна работа на Комисијата

Македонскиот копретседавач на Мешовитата комисија со Бугарија посочува дека постојат различни читања на историјата, но тие не … Продолжи со читање Ѓоргиев за Дојче веле: Меморандумот од Бугарија не придонесува за успешна работа на Комисијата