Ѓоргиев: Се забележува тенденција за нарушување на кратките периоди на добри односи меѓу Скопје и Софија

Вака македонскиот историчар и копретседател за заедничката македонско-бугарската Комисија за историски и образовни прашања Драги Ѓоргиев ги … Продолжи со читање Ѓоргиев: Се забележува тенденција за нарушување на кратките периоди на добри односи меѓу Скопје и Софија