Ѓоргиев од историската комисија: Како да препорачаме заедничко чествување на Гоце Делчев кога не ни го признаваат македонскиот јазик и нација?

Професорот вели дека не е точно оти македонската страна не сакала да работи, откако Бугарија го ратификуваше … Продолжи со читање Ѓоргиев од историската комисија: Како да препорачаме заедничко чествување на Гоце Делчев кога не ни го признаваат македонскиот јазик и нација?