Гордана Јанкулоска во Идризово џогира, чита книги и стоички се справува со дискриминациите – вели нејзиниот сопруг и адвокат

Мојата 75-годишна мајка ја игра улогата на мајка на 4-годишниот Петар, вели Влатко Илиевски, кој им се … Продолжи со читање Гордана Јанкулоска во Идризово џогира, чита книги и стоички се справува со дискриминациите – вели нејзиниот сопруг и адвокат