Горан Иванов на местото на Муареми во Управата за финансиска полиција

Мандатот на Муареми заврши во април оваа година. Но тој, сепак, остана како в.д. директор на Финансиската … Продолжи со читање Горан Иванов на местото на Муареми во Управата за финансиска полиција