Големи фирми преку „шема“ незаконски користат струја од регулираниот пазар, санкции од надлежните сè уште нема

На ваквите злоупотреби посочи Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ), а надлежните органи најавија истрага. Од Владата засега … Продолжи со читање Големи фирми преку „шема“ незаконски користат струја од регулираниот пазар, санкции од надлежните сè уште нема