Голема грчка компанија е заинтересирана да инвестира 200 милиони евра во С Македонија, вели Дендиас

Двајцата шефови на дипломатиите на заедничка прес-конференција ја пофалија економската соработка помеѓу двете земји, а посебно ги … Продолжи со читање Голема грчка компанија е заинтересирана да инвестира 200 милиони евра во С Македонија, вели Дендиас