Голема акција на МВР и обвинителството на Табановце, заглавени патници чекаат неколку часа

На граничниот премин „Табановце” во тек е акција на Министерството за внатрешни работи и на Основното јавно … Продолжи со читање Голема акција на МВР и обвинителството на Табановце, заглавени патници чекаат неколку часа