Голем шумски пожар во Едриниково, се гледа и од Струмица

Околу 18 часот попладнево во близина на селото Едриниково во општина Василево избувна голем шумски пожар кој, … Продолжи со читање Голем шумски пожар во Едриниково, се гледа и од Струмица