Голем хакерски напад на Украина, ЕУ свика итен состанок

„Украинци! Сите ваши лични податоци се избришани и не може да се обноват. Сите информации за вас … Продолжи со читање Голем хакерски напад на Украина, ЕУ свика итен состанок