Го однел во Белград на преглед, не знаел дека е вмешан во грабнувањето и убиството на Вања, тврди адвокатот на Палевски

Откако разбрал за што е осомничен, адвокатот Стојков вели дека му пратил порака да се врати и … Продолжи со читање Го однел во Белград на преглед, не знаел дека е вмешан во грабнувањето и убиството на Вања, тврди адвокатот на Палевски