Гир: Загрижува употребата на европското знаменце на законите за коридорите 8 и 10-д

Пратеници од опозициската ВМРО-ДПМНЕ, во име на опозициски членови на собраниската Комисија за надворешни работи, денеска доставија … Продолжи со читање Гир: Загрижува употребата на европското знаменце на законите за коридорите 8 и 10-д