Гир за РСЕ: Преговорите се отворени, ако не го смените Уставот процесот ќе запре и ќе чека решавање на ова прашање

Евроамбасадорот во интервјуто зборува и за тоа дали непризнавањето на македонскиот јазик од страна на Бугарија ќе … Продолжи со читање Гир за РСЕ: Преговорите се отворени, ако не го смените Уставот процесот ќе запре и ќе чека решавање на ова прашање