Гир разочаран од случувањата во судството, прашува и зошто не се проследуваат препораките на Антикорупциска

ЕУ потроши милиони во овој сектор. Ние и граѓаните со право треба да очекуваме дека тоа ќе … Продолжи со читање Гир разочаран од случувањата во судството, прашува и зошто не се проследуваат препораките на Антикорупциска