Гир: ЕУ испраќа оценска мисија во С Македонија за работата на Судскиот совет

Евроамбасадорот појасни дека се работи за советодавна група, која треба да помогне во изнаоѓање на начините на … Продолжи со читање Гир: ЕУ испраќа оценска мисија во С Македонија за работата на Судскиот совет