Гир: Државните институции треба да бидат пример во борба против корупцијата и владеењето на правото

Трансформирањето на добрите намери во дела бара напорна и заедничка работа и соработка. Можете да сметате на … Продолжи со читање Гир: Државните институции треба да бидат пример во борба против корупцијата и владеењето на правото