Гир: Брисел наскоро ќе излезе со став за измените во Кривичниот законик

„Мислам дека тие (измените на Кривичниот законик н.з.) се проучуваат од колегите во Брисел и сигурен сум … Продолжи со читање Гир: Брисел наскоро ќе излезе со став за измените во Кривичниот законик