Ги охрабрувам да бидат конструктивни, дијалогот значи и отстапки, вели Ковачевски за средбата Курти – Вучиќ

Сакам јасно да порачам дека ние сме политичари кои носат тешки, но државнички одлуки. Никому не му … Продолжи со читање Ги охрабрувам да бидат конструктивни, дијалогот значи и отстапки, вели Ковачевски за средбата Курти – Вучиќ