Германско МНР: Полска се откажа од репарациите многу одамна, тоа прашање е затворено

Ставот на германското Министерство за надворешни работи следува откако вчера Полска соопшти оти претрпела штети од во … Продолжи со читање Германско МНР: Полска се откажа од репарациите многу одамна, тоа прашање е затворено